SHKARKONİ MËNJEHERË APLİKACİONİN, MOS İ HUMBİSNİ ZBRİTJET.

Me më shumë se 250.000 anëtarë, ju informojmë për çdo risi dhe zbritje me Tayfa.

header right image

Përdoruesi mik

Me përdoruesin miqësor me ndërfaqen e tij të thjeshtë ju ofron përdorim të rehatshëm

Të pëlqyerat

Bizneset dhe vendet më të pëlqyera në aplikacionin Tayfa

Siguri 100%

Të dhënat tuaja janë 100% të sigurta me ne. Ndahen me ndonjë palë të tretë.

RRUGA JUAJ MË PROFİTABİLE

Me Tayfa kartelën shpenzimet e juaja i kthejmë në përfitime. Me 9 gjuhë opsionale Tayfa shërben në më shumë se 12 qytete në Turqi duke bashkëpunuar me rreth 4000 biznese. Ndërsa në Kosovë në të gjithë Kosovën në bashkëpunim me rreth 1000 biznese. Përfitoni zbritje dhe ndjeni kënaqësi në çdo blerje që bëni. Tayfa kartela funksionon 24/7, kështu kurseni para dhe kohë.

Tayfa Grup

Informohu i pari

Tayfa kartela funksionon 24/7, kështu kurseni para dhe kohë.

Shpejtësi dhe kualitet

Çka shërbejmë?

Çfarë ju shërben Tayfa

Bizneset

Duke zgjedhur BIZNESET brenda kategorive filtruese, ne gjejmë më lehtë atë që ju po kërkoni.

Zonat e konfrontuara

Zonat/ Vendet më të vizituara përgjatë javës dhe muajit

Të pëlqyerat

Zbulo dhe shiko bizneset më të pëlqyera. Krijo listën me të pëlqyerat tuaja.

Ofertat

I informojmë të gjithë përdoruesit për ofertat dhe zbritjet e bizneseve

Komentet

Komentet e përdoruesve

Komentet dhe mendimet e përdoruesve

Tayfa Grup

Pamjet në ekran

Me një sistem të thjeshtë të përdorimit ju mundëson përdorim të thjeshtë dhe plot rehati. Shkarko menjëherë dhe përfitoni nga ofertat.

Kontakti

Na dërgo sms

Nëse keni ndonjë sygjerim, vërejtje apo ndonjë ankesë, na kontaktoni duke plotësuar formularin e kontaktit. Do mundohemi sa më shpejtë të vlerësojmë dhe të ju kthejmë përgjigje.

Nuk e keni shkarkuar ende?

Shkarko dhe informohu për zbritjet dhe ofertat